dijous, 29 de març de 2012

6a REUNIÓ DE LA PLATAFORMA PITIÜSES PER L'EDUCACIÓ

Us esperem en una nova reunió de treball, divendres dia 30 de març a les 18:00 hores al CEIP Can Cantó.

dimecres, 28 de març de 2012

RETRIBUCIONS, PER MOTIU DE LA VAGA, PER ALS CENTRES DOCENTS

Si treballes a un centre docent i faras VAGA el dia 29 de març, pots demanar que els sous que et llevin per la vaga siguin retribuits al teu centre. Aquí us deixem un model de sol·licitud.

dissabte, 24 de març de 2012

CRIDA! PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT

El passat 15 de març es va possar en marxa una altra plataforma en defensa de l'educació pública i de qualitat, en aquest cas a Mallorca. Es tracta de la plataforma CRIDA!, que està composta per pares, mares, representants d'AMIPAS, mestres, professorat, alumnes i altres persones implicades en la comunitat educativa. Aquí us deixam l'enllaç a la primera acta on podem trobar els seus objectius i funcionament entre d'altres.

dimecres, 21 de març de 2012

EL MINISTRE D'EDUCACIÓ ANUNCIA UN NOU REGLAMENT PER AL CONCERT DELS COL·LEGIS

El ministre d'Educació ha fet aquest anunci en la inauguració de la jornada 'Hacia un nuevo modelo educativo'  organitzada per CONFEE (Confederació de centres educatius) el passat 7 de març a Madrid. El ministre ho considera una peça essencial de l'engranatge per a la millora de la qualitat de l'ensenyament a Espanya. ¿Serà tota una declaració d'intencions?
diumenge, 18 de març de 2012

EL GOVERN BALEAR VOL ELIMINAR ELS CICLES FORMATIUS A FORMENTERA

La Conselleria d'Educació del Govern Balear ha plantejat a l'institut Marc Ferrer i al Consell de Formentera, l'eliminació dels cicles formatius presencials per al curs 2012-2013, basant-se en criteris econòmics. La Conselleria d'Educació té la intenció de canviar la modalitat dels actuals cicles de Formació Professional de grau mitjà i superior, en cuina i administració, perquè deixin de ser presencials i passin a ser on line, és a dir, a través d'internet.

Aquesta decisió ha estat rebutjada per la Direcció de l'IES Marc Ferrer, el Consell Insular de Formentera i la PIMEF.

EL PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT JA NO ÉS UNA PRIORITAT

El Director General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, el Sr. Onofre Ferrer Riera, confirma en el Club Diario de Ibiza la supressió de les subvencions als programes de reutilització de llibres de text que es duen a terme als centres educatius de les Illes Balears. 


La Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (COAPA) de les Illes Balears es va mostrar crítica davant d'aquesta mesura perquè consideren que  suposarà un increment del cost de l'educació per a les famílies de les illes.

ELS DOCENTS DE FORMENTERA TAMBÉ REBUTJEN LES RETALLADES AL SECTOR PÚBLIC

El col·lectiu Docents Associats a Formentera (DAF) va convocar el dissabte 17 de març una concentració a la plaça de la Constitució, a la qual van assistir unes 60 persones, per a protestar contra les retallades que estan aplicant-se al serveis públics i especialment a l'educació. Podeu llegir la notícia completa al següent enllaç.

DOCUMENT BASE PER A UN PACTE SOCIAL PER L'EDUCACIÓ

Document base per a un pacte social per l'educació

GRÀCIES A TOTHOM!

Ja hem fet la presentació pública de la nostra plataforma. Gràcies a totes les persones que us heu apropat a l'acte i que esteu fent possible aquest projecte.Aquí us deixem també els enllaços als articles apareguts en la premsa pitiüsa:

Nace la plataforma Pitiüses per l'Educació para luchar contra "la política de recortes", Última Hora

La Plataforma Pitiüses per l'Educació pide al Govern que pague ya a los centros, Diario de Ibizadivendres, 16 de març de 2012

PRESENTACIÓ PÚBLICA DE LA PLATAFORMA

Demà , 17 de març de 2012 a les 11,30, a l'antiga sa Graduada, llegirem el nostre manifest i presentarem la plataforma a la societat eivissenca.

Us esperem a tots i a totes!

dimecres, 14 de març de 2012

5a REUNIÓ DE LA PLATAFORMA PITIÜSES PER L'EDUCACIÓ

Us esperem en una nova reunió de treball, divendres dia 16 de març a les 18,00 de la tarda a l'IES Santa Maria d'Eivssa.

dilluns, 12 de març de 2012

CONFERÈNCIA: PARLANT D'EDUCACIÓ

Avui, al Diario de Ibiza, a les 20h, segona conferència del cicle "Parlant d'educació".

César Coll, catedràtic de Psicologia de l'Educació de la Universitat de Barcelona, parlarà sobre "El currículum escolar davant la nova ecologia de l'aprenentatge".

dissabte, 10 de març de 2012

dimarts, 6 de març de 2012

QUARTA TROBADA

Us recordem que el pròxim 8 de març de 2012 a les 18,00 ens reunirem al Col·legi Can Misses. Us esperem!